Acasa Locatii Regulament Echipament Teambuilding Petreceri Oferte Contact COVID-19
 

Echipament

 

       Echipamentul pus la dispozite de PaintballWorld este format din: 30 casti cu lentile anti-aburire, 55 costume camuflaj, impermeabile, 30  markere Tippmann 98 Custom A.C.T si 50 butelii de  CO2. Pentru o desfasurare cat mai realista a jocului de paintball in padure (woodlsball) am ales acest tip de echipament, pentru ca jucatorul sa fie in deplina siguranta si maxim de confort.

 

 

LOADER-ul este "depozitul" de bile al jucatorului, capacitatea acestuia fiind de max. 200 de bile.Paintball in traducere libera inseamna bila cu vopsea. O bila cu vopsea reprezinta o capsula rotunda si subtire de gelatina avand in interiorul ei un lichid colorat. Continutul capsulei este non-toxic fiind solubil in apa si biodegradabil. Calitatea bilelor variaza in functie de producator. Bilele sunt colorate si atunci cand un jucator este marcat (impuscat) cu o astfel de bila, se va forma pe echipamentul acestuia o pata de vopsea, indicand ca respectivul este eliminat din joc.

 

MASCA, componenta a echipamentului de Paintball indispensabila pe parcursul jocului, protejeaza capul, fata shi ochii. Realizata din plastic dur confera siguranta jucatorului. Măştile sunt special alese pentru a fi atât comode dar în acelaşi timp să ofere şi protecţie maximă pentru jucător. Sistemul cu geam dublu “Thermal” al măştilor folosite micşorează şansele ca acestea să se aburească în timpul jocului oferind jucătorilor vizibilitate maximă.

Atentie !!!

In timpul partidei de paintball masca nu se indeparteaza de pe fata decat in afara incintei de joc!

 

 

LOADER-ul este "depozitul" de bile al jucatorului, capacitatea acestuia fiind de max. 200 de bile.
Paintball in traducere libera inseamna bila cu vopsea. O bila cu vopsea reprezinta o capsula rotunda si subtire de gelatina avand in interiorul ei un lichid colorat. Continutul capsulei este non-toxic fiind solubil in apa si biodegradabil. Calitatea bilelor variaza in functie de producator. Bilele sunt colorate si atunci cand un jucator este marcat (impuscat) cu o astfel de bila, se va forma pe echipamentul acestuia o pata de vopsea, indicand ca respectivul este eliminat din joc.