Acasa Locatii Regulament Echipament Teambuilding Petreceri Oferte Contact COVID-19
 

Măsuri de siguranță și prevenire

Pentru că jocul nu se oprește niciodată!

Anul 2020 a fost cu siguranță unul al schimbării și al adaptării. Măsurile globale de prevenție a infectării cu virusul SARS-CoV-2  au dat peste cap viața cotidiană relaxată și spontană așa cum o cunoșteam. 

O simplă ieșire la paintball, spre exemplu, nu a mai fost la fel ca până acum. Lipsa inițială a informațiilor în fața unui inamic nevăzut, reticența și dorința colectivă de a învinge virusul ne-au obligat să abandonăm pentru o perioadă nedeterminată arena noastră interioară și ne obligă să limităm numărul de participanți în funcție de evoluția curentă a pandemiei. 

Ce înseamnă acest lucru? 

Înseamnă că, în 2021,ne întoarcem cu o bucurie copilărească în locul in care totul a început, în pădure. Dealungul anilor, terenurile noastre amenajate au apărut și v-au găzduit în nenumărate lupte colorate zi sau noapte, vară sau iarnă, pe un soare arzător sau chiar pe un covor alb de zăpadă. În 10 ani de activitate însă un lucru a rămas neschimbat: pădurea este în continuare casa noastră de suflet!

Ce se schimba? Totul și nimic.

- Pe deoparte, locația în aer liber este aceași binecunoscută pădure din capătul străzii Gheorghe Doja, localizată la 6km de Spitalul Județean. 

- Numărul de participanți va fi limitat în concordanță cu normele în vigoare, echipa noastră consultându-se săptămânal cu Direcția de Sănătate Publică Bihor. Informații cu privire la limita actuală se va comunica telefonic în momentul rezervării!

Măștile și costumele folosite la jocurile noastre au fost, sunt și vor fi igienizate și dezinfectate cu produse avizate de Ministerul Sănătății cu mult înainte ca pandemia să facă aceste cerințe obligatorii. 

- Cu toate că paintball-ul nu este o activitate de contact, respectarea distanțării fizice pe tot parcursul activității va fi supravegheată de membrii echipei noastre.

- Dezinfectantul va fi pus la dispoziția clienților noștri imediat înainte și după încheierea activității! 

Pentru orice întrebări referitoare la măsurile de siguranță implementate la terenul nostru nu ezitați să ne contactați. 

PaintballWorld - De 11 ani doza ta de adrenalină!